Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΓΡΙΠΗ...


Φωτογραφία για Ερχεται πολύ επικίνδυνη γρίπηΣτον αστερισμό της γρίπης εισέρχεται και η Γηραιά ήπειρος, με τις χώρες της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης να μετρούν πλέον ολοένα και περισσότερα σοβαρά κρούσματα της νόσου, αλλά χωρίς ευτυχώς να καταγράφουν μεγάλες «απώλειες» σε ανθρώπινες ζωές.

Ωστόσο, οι ειδικοί του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων (ECDC) επισημαίνουν ότι...

ΟΣΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ

«Οσμή» τρομοκρατίας στην επίθεση κατά των γραφείων της ΝΔ


Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την επίθεση με καλάσνικοφ που σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού 340.
Από τα πυρά των δραστών μία σφαίρα «καρφώθηκε» στο γραφείο του πρωθυπουργού κ. Α. Σαμαρά, ενώ μία ακόμα σφαίρα βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου.
Επίσης συνολικά 9 κάλυκες βρέθηκαν σε νησίδα στον παράδρομο ο της Λ. Συγγρού στον αριθμό 348.
Η αστυνομία εντόπισε ακόμη στο Παλαιό Φάληρο ένα καμένο αυτοκίνητο το οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που είδαν τους δράστες τη στιγμή της επίθεσης.
Η μία από τις μαρτυρίες αναφέρει ότι...

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΨΤΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΡΟΦΗΜΑ


             Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό


Κάψτε το λίπος με ένα μόνο ρόφημα
Πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται με τα περιττά κιλά και το λίπος, κάνοντας συνεχώς προσπάθειες για να τα απομακρύνουν, είτε δοκιμάζοντας προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και έχουν μεγάλο κόστος ή με εξαντλητικές δίαιτες.

Αν τα παραπάνω σας θυμίζουν κάτι, δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε τόσο πολύ, όταν μπορείτε να πετύχετε τον στόχο σας με τη βοήθεια ενός ροφήματος που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και σας βοηθάει να κάψετε περισσότερες θερμίδες και λίπος, σε συνδυασμό πάντα με κάποια διατροφή. Το εν λόγω ρόφημα βασίζεται σε απλά βότανα και όπως δηλώνουν οι ειδικοί, έχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε: