Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ!

Ούτε την Τρίτη πήρε τον πολυπόθητο φάκελο η πλευρά Βαρδινογιάννη καθώς δεν έφτασε το bank commitment από την ευρωπαϊκή τράπεζα. Για Τετάρτη μεσημέρι η συνάντηση


ΒαρδινογιάννηςΤελικά νέα... αναβολή πήρε η πολύκροτη τελική (όπως διαφαίνονταν) συνάντηση των νομικών Τζίγγερ και Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Ο λόγος, το bank commitment που αναμένονταν δεν έφτασε έγκαιρα από την ευρωπαϊκή τράπεζα στους συνεργάτες του Σαουδάραβα πρίγκιπα και έτσι δεν μπορούσαν να προσκομίσουν τον φάκελο στην...
... αντίπερα όχθη.


Σύμφωνα, με τα όσα τονίζει ο συνεργάτης του Αλ Σαούντ, Βλάσης Τσάκας, το έγγραφο θα αποσταλεί στην Αθήνα το μεσημέρι της Τετάρτης και ακολούθως θα προωθηθεί άμεσα στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Παρόλο που ο ίδιος είχε δηλώσει ότι όλα θα τελειώσουν την Τρίτη και μάλιστα με θετική έκβαση, τελικά υποστηρίζει πως  η καθυστέρηση είναι τυπική και δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα με τη συγκέντρωση των εγγυήσεων για να προχωρήσει η συμφωνία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δικηγόροι του Σαουδάραβα πρίγκιπα στο Λονδίνο δεν μπόρεσαν να προλάβουν να πάρουν τα έγγραφα (μέχρι τις 20:30) και να τα αποστείλουν στην χώρα μας κάνοντας αδύνατο να προχωρήσει για την ώρα η υπόθεση.

Ανοχή τέλος για οπαδούς και Τζίγγερ

Πέραν των οπαδων που η υπομονή τους είναι στα όρια εξάντλησης στο θέμα αυτό, και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν δείχνει διατεθειμένος να περιμένει πέραν της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, η πλευρά του μεγαλομετόχου αναμένει την προσκόμιση των αποδείξεων που έχει ζητήσει και αποφεύγει να θέσει χρονικά περιθώρια, όμως θεωρεί πως εντός της Τετάρτης πρέπει επιτέλους να κινηθεί με τον ενδεδειγμένο τρόπο ο Σουλτάν Αλ Σαούντ, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα χάσει πλήρως την αξιοπιστία του.

Τι θα περιέχει ο φάκελος....

Ο περιβόητος φάκελος που έχουν ετοιμάσει οι νομικοί του Σουλτάν Αλ Σαούντ θα περιλαμβάνει λογικά τρία βασικά στοιχεία για να πείσουν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Αρχικά το βασικότερο, την παρουσίαση των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές μέσω bank statement. Σε μια αναγνωρισμένη διεθνώς τράπεζα και με ρήτρες που δεν θα επιτρέπουν στον Σαουδάραβα να τα αποσύρει και να εξαφανιστεί σε ανύποπτο χρόνο, χαρτί το οποίο καθυστέρησε και αναμένεται τελικά την Τετάρτη.

Εν συνεχεία  θα υπάρχει η πρόταση της πλευράς του Σαουδάραβα πρίγκιπα για τον τρόπο διοίκησης του Παναθηναϊκού μέχρι να του επιτρέψει η νομοθεσία να είναι στη διοίκηση μιας ομάδας ποδοσφαίρου κάτι που για την ώρα δεν είναι εφικτό από την πολιτεία και όπως υποστηρίζει η πλευρά του υπάρχει πλάνο. Τέλος, θα υπάρχει και η πρόταση για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών του 54,7%, που κατέχει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, προς τον πρίγκιπα.
 Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου