Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΕΒΕΖΑ:ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ ...

                          …έξω από Σχολείο!
Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας.
Εδώ και τρεις μέρες ένα μεγάλο σπασμένο τζάμι έχει αφεθεί πίσω από σκουπιδοτενεκέ έξω ακριβώς από την πόρτα του… 4ου Δημοτικού Σχολείου και του 10ου Νηπιαγωγείου Πρέβεζας.
Το σπασμένο τζάμι φέρει στην...
άκρη του, εκεί που έσπασε δηλαδή, μια φονική μύτη έτοιμη για το θύμα της (μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία στην δεξιά άνω γωνία) και είναι προφανές ότι πρόκειται για τζάμι που κοσμεί κάποιο γραφείο ή τραπέζι.
Η καταγγελία έφτασε στο pamepreveza.gr από έναν γονιό και δεν θέλουμε να κάνουμε καμία υπόθεση για το από που προέρχεται και το πως βρέθηκε εκεί το σπασμένο τζάμι. Αυτό είναι δουλειά άλλων…
Καθημερινά από το σημείο αυτό διέρχονται εκατοντάδες μαθητές δημοτικού και νήπια. Σήμερα μάλιστα, που δίνονταν και βαθμοί στο δημοτικό σχολείο, η πόρτα ήταν ανοιχτή και αρκετά μικρά παιδιά περιφέρονταν στο δρόμο δίχως την επίβλεψη των γονιών τους.
Τα ερωτήματα πολλά.
- Ποιος ασυνείδητος άφησε εκεί το τζάμι πίσω από τον κάδο ανακύκλωσης;
- Χρειάζεται να είναι γονιός κάποιος για να μπορεί να αντιληφθεί τα αυτονόητα;
- Εδώ και τρεις ημέρες οι υπάλληλοι της καθαριότητας που αδειάζουν τον κάδο, αν υποθέσουμε ότι δεν είναι στην αρμοδιότητα τους να το μαζέψουν, δεν έχουν μπει καν στον κόπο να ειδοποιήσουν τους υπεύθυνους;
Ευτυχώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο. Ας ελπίσουμε ότι την Δευτέρα δεν θα είναι εκεί…


πηγή:pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου