Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΣΤΟΝ ΠΑΟ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ


Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "A Bola", ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμφώνησε οριστικά και θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δυο χρόνια.
Ο 66χρονος Πορτογάλος τεχνικός, έκανε αυτό που ήταν η επιθυμία του, όπως τονίζει και το ρεπορτάζ, με την "A Bola" να φιλοξενεί πριν μερικές ημέρες γι' αυτό το θέμα τον Φερέιρα.
«Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό για άλλα δύο χρόνια. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε αποκαλύψει...

... στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην τηλεόραση της A Bola ότι το πιθανότερο ήταν να συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα και τώρα αυτό επιβεβαιώθηκε.
Αυτή ήταν η μεγάλη επιθυμία του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού εδώ και ημέρες και απομένουν να ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, πριν τις επίσημες ανακοινώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Οι πληροφορίες από την Ελλάδα κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία, η οποία θα ανακοινωθεί επίσημα μέχρι την Τρίτη για 1+1 χρόνια και άμεσα ξεκινάει και ο μετεγγραφικός σχεδιασμός, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στα προκριματικά του Champions League.
Απο το woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου