Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ:ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ


Στην κεντρική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάμεστη Ομόνοια και στους γεματους από κόσμο γύρω δρόμους, ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης λίγα 24ωρα πριν στηθούν οι κάλπες.
Χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής ως δημοψήφισμα για το Μνημόνιο, με ένα και μοναδικό δίλημμα «Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ».
Παράλληλα, απηύθυνε πρόσκληση «πατριωτικής και δημοκρατικής ενότητας» προς τον ελληνικό λαό, ανεξάρτητα από την ψήφο της 6ης Μαΐου και δεσμεύθηκε ότι την Δευτέρα...

... αρχίζει μια νέα εποχή, η εποχή των μεγάλων αλλαγών και των μεγάλων μεταρρυθμίσεων και γίνεται οριστικά παρελθόν το χρεοκοπημένο Μνημόνιο, οπως σημείωσε χαρακτηριστικά.
Εξαπελυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός αφήνει πίσω τα δύο κόμματα, που έκαναν σημαία τους το ψέμα για να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό, για να κλέψουν ψήφους.
«Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες», είπε ο Προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι είναι μήτρα τους η διαφθορά, μήτρα τους η διαπλοκή, μήτρα τους η καταστροφή» και ότι «λεηλάτησαν την Ελλάδα».
Παράλληλα απευθυνόμενος προς τους κερδοσκόπους, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους απανταχού κερδοσκόπους, τη Δευτέρα, μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη γιατί θα τα χάσετε».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ», ειπε ο κ. Τσίπρας, «εγγυάται την ασφάλεια του πολίτη, τις καταθέσεις του ελληνικού λαού, είναι δύναμη σταθερότητας και υπευθυνότητας, ενώ επέκρινε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι σε όλη την προεκλογική περίοδο, εξώθησαν με κάθε τρόπο τους απλούς πολίτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους από τις τράπεζες.
Πηγή:Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου