Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ "ΒΟΥΛΙΑΞΕ" ...ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ


Σίγουρος ότι ο Σύριζα θα ρθει πρώτο κόμμα την Κυριακή δήλωσε ο Α. Τσίπρας μιλώντας σε ένα ενθουσιώδη ακροατήριο στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.

«Στην τρομοκρατία των συμφερόντων των δανειστών στους καινούς εκβιασμούς των δύο πλασιέ των δανειστών στην Ελλάδα του κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλου» ο λαός δεν θα δειλιάσει και θα δώσει απάντηση αξιοπρέπειας, τόνισε στην ομιλία του.
 

Ομιλία Α. Τσίπρα Θεσσαλονίκη 16/6 Δείτε το (Βίντεο)...

«Μπροστά στον φόβο και στον τρόμο...
να χάσουνε την εξουσία και το μέλι όπου βουτάν τα χέρια τους όλα αυτά τα χρόνια», οι αστοί πολιτικοί, ξέχασαν τις διαφορές τους και ενώθηκαν είπε ο πρόεδρος του Σύριζα και ζήτησε από τον λαό να ξεχάσει τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος να ενωθεί κι αυτός «για να τους κοπεί αυτή η παλιά συνήθεια να βουτάνε το χέρι στο μέλι» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τι θέλουμε να έχουμε την Δευτέρα, αναρωτήθηκε. Θέλουμε να έχουμε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Σαμαρά υπουργό τον κ. Βορίδη, τον κ. Γεωργιάδη και τον πρώην νομάρχη Ψωμιάδη που συνεργάζεται με την αδελφή κεντροδεξιά παράταξη όπως λέει της Χρυσής Αυγής;

«Τρέμουμε στην ιδέα» συμπλήρωσε «ότι μπορεί η χώρα να γυρίσει 50 χρόνια πίσω, ότι μπορεί να ξαναγυρίσουμε στην ΕΡΕ της δεκαετίας του 50 και του τρικύκλου του Γκοτζαμάνη το 1963»

«Από Δευτέρα θα σταματήσει πάρτι της διαπλοκής και της τραπεζοκρατίας Από Δευτέρα τελειώνει το πάρτι της διαφθοράς. Από την Δευτέρα όσοι τρώνε με χρυσά κουτάλια την ώρα που ο λαός μας στενάζει θα καλεστούν κι αυτοί να πληρώσουν το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.

Από  va8ikokkino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου