Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:Ο ΟΛΚΕ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ MEDCRUISE

Μέλος της Ένωσης κρουαζιέρας της Μεσογείου έγινε ο Οργανισμός Λιμένα Κέρκυρας. Ο ΟΛΚΕ συμμετείχε στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Λιμανιών Κρουαζιέρας Μεσογείου (MEDCRUISE) που έγινε στην Τύνιδα τις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου. Η MEDCRUISE έχει μέλη 68 λιμάνια της Μεσογείου μεταξύ των οποίων και τα σημαντικότερα λιμάνια όπως η...

... Βαρκελώνη, Πειραιάς, Βενετία, Μασσαλία, Βαλένθια, Νάπολι, Ντουμπρόβνικ, και άλλα.
Από την Ελλάδα στην MEDCRUISE μετέχουν εκτός του Πειραιά και τα λιμάνια Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Βόλου, Καβάλας, Ηγουμενίτσας, Χανίων (Σούδα), Κω, Κεφαλλονιάς καθώς και αρκετά κυπριακά λιμάνια.
Την περίοδο αυτή πρόεδρος της Ένωσης είναι ο κ. Σταύρος Χατζάκος, Γενικός Διευθυντής του λιμένος Πειραιά.
H MEDCRUISE είναι το σημαντικότερο φόρουμ στο οποίο συζητούνται θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της κρουαζιέρας, φέρνει σε επαφή τα λιμάνια με τους υπόλοιπους παράγοντες του κλάδου και εισηγείται κανόνες προς τα όργανα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Κατά την συνάντηση η αντιπροσωπεία του Ο.Λ.ΚΕ. A.E. από τον Δ/νοντα Σύμβουλο Σωτήρη Βλάχο και στελέχη του οργανισμού, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και κατ ιδίαν με στελέχη των μεγάλων εταιρειών που έχουν την Κέρκυρα στα προγράμματα τους όπως της Carnival, Royal Caribbean, MSC, Costa Crociere, Holland American, Pullmantour και άλλες.
ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου